از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد
سرخط خبرها

تأمین مایحتاج دانش‌آموزان بهزیستی با اجرای پویش‌های «مشق مهربانی» و «همه حاضر» در کشور | اجرای این پویش‌ها در خراسان رضوی چگونه است؟

  • کد خبر: ۲۵۱۷۳۲
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
تأمین مایحتاج دانش‌آموزان بهزیستی با اجرای پویش‌های «مشق مهربانی» و «همه حاضر» در کشور | اجرای این پویش‌ها در خراسان رضوی چگونه است؟
در حالی تأمین مایحتاج دانش‌آموزان بهزیستی با اجرای پویش‌های «مشق مهربانی» و «همه حاضر» از ۲۱ شهریور به مدت یک ماه در کشور اجرا می‌شود که با مشارکت بالای مردم در خراسان رضوی، کیف و بسته‌های نوشت‌افزار تهیه و در مدارس شهرستان‌های این استان در حال توزیع است.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

شهرآرانیوز؛ پویش‌های مختلفی از سوی سازمان‌ها، ارگان‌ها و بخش خصوصی برای تهیه و توزیع کیف و بسته‌های نوشت‌افزار ویژه دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار در هفته‌های پایانی شهریور ماه ۱۴۰۳ اجرا شده است. در این راستا سازمان بهزیستی نیز اجرای پویش‌های «مشق مهربانی» و «همه حاضر» را که جهت تأمین مایحتاج دانش‌آموزان بهزیستی در کشور است، از ۲۱ شهریور ماه ۱۴۰۳ آغاز کرده است.

آن طور که معاون مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور بیان کرده، این سازمان هر سال در روز‌های آغازین سال تحصیلی با هدف تأمین مایحتاج دانش‌آموزان تحت پوشش خود و تهیه لوازم‌التحریر و ملزومات تحصیلی، اقدام به برگزاری پویش‌هایی تحت عناوینی مانند «مشق مهربانی» و «همه حاضر» و... می‌کند.

محمدکریم آریا به این نکته نیز اشاره کرده که پویش «مشق مهربانی» و «همه‌حاضر» به صورت هماهنگ از ۲۱ شهریورماه سال جاری به مدت یک ماه در سراسر کشور آغاز شده و در این راستا هم‌وطنان خیّر برای مشارکت در این طرح، می‌توانند کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود را به شماره‌حساب‌های مشارکت‌های مردمی و ادارات بهزیستی استان‌ها و مراکز تحت نظارت سازمان بهزیستی کشور اهدا کنند.

بدون مشارکت مردم نمی‌توانیم نوشت‌افزار و کیف مدرسه را تهیه کنیم

معاون امور مشارکت‌های اداره کل بهزیستی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به اینکه این دو پویش نیز در مشهد و شهرستان‌های خراسان رضوی در حال اجراست، گفت: بدون مشارکت مردم نمی‌توانیم نوشت‌افزار و کیف مدرسه را تهیه کنیم؛ البته در این عرصه مشارکت مردم استان بسیار خوب است.

غلامرضا خالدی افزود: زمانی می‌توانیم آمار جزئیات تهیه کیف، بسته‌های نوشت‌افزار و میزان ریالی مشارکت مردم استان را اعلام کنیم که اجرای این پویش‌ها به پایان برسد.



گفتنی است معاون مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی کشور گفت که در سال گذشته در برگزاری پویش‌های مذکور بیش از ۱۳۰ هزار مددجوی تحت پوشش از مشارکت‌های نقدی و غیرنقدی به ارزش ریالی ۶۴ میلیارد تومان بهره‌مند شدند.

او به این نکته نیز اشاره کرد که مشارکت در پویش‌های «مشق مهربانی» و «همه حاضر» برای هم‌وطنان از طریق شماره‌گیری کد دستوری #۱۲۳* و شماره‌ کارت ۶۳۶۷۹۵۷۰۷۰۷۰۷۰۷۵ به نام هدایای خاص مشارکت‌های مردمی نزد بانک مرکزی یا از طریق درگاه اینترنتی mosharekat.behzisti.ir امکان‌پذیر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->